PLUSlogopedie: (pre)logopedie, coaching en dyslexie

PLUS voor kwaliteit

PLUS voor persoonlijk

PLUS voor kindgerichte aanpak

PLUS voor kennis

PLUS voor resultaat

Bij problemen op het gebied van spraak, taal, stem, adem, eet- en drinkproblemen, het gehoor of dyslexie staan de logopedisten en de spraak-taalpatholoog van PLUSlogopedie graag voor u klaar.

Als er twijfel is over de lees- of spellingsontwikkeling van uw kind, maar u wilt niet meteen een groot en kostbaar onderzoek laten afnemen, dan kan de Dyslexie Screeningstest (DST) uitkomst bieden. Hierin bepalen wij de grootte op het risico van dyslexie bij een kind. Deze test kan PLUSlogopedie afnemen. Klik op DST voor meer informatie en de kosten.

Ook bieden wij presentatie- en communicatietrainingen. U leert om op een persoonlijke, effectieve en prettige manier te presenteren of voor een groep te spreken. PLUSlogopedie biedt dit op maat aan.

Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen, in de praktijk, op locatie/thuis of zelfs via telelogopedie.

Aanmelden

U kunt rechtstreeks aanmelden voor logopedisch onderzoek en behandeling. Meestal heeft u geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig. Enkele zorgverzekeraars vereisen dit nog wel. Bij uw aanmelding hoort u van ons wat u op de 1e afspraak mee moet nemen.

Voorafgaand aan een behandeling meldt u zich eerst aan, bij voorkeur via het aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met u op voor de eerste afspraak: een intakegesprek.

Bij twijfel kunt u ook eerst komen naar ons gratis inloopspreekuur. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op woensdag 10 mei van 12.30-13.00u. op onze gloednieuwe tweede locatie op Wilgenstraat 19 in Sint-Michielsgestel. Uiteraard kunt u ook buiten deze datum met ons een oriƫnterend gesprek plannen.

Vergoeding

Logopedie zit in het basispakket en wordt geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw zorgverzekering. De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bij volwassenen verrekent de zorgverzekering het eigen risico.Vraag uw logopedist om toelichting.

Telelogopedie


Telelogopedie werkt in principe net zoals traditionele logopedie. Alleen bij telelogopedie krijgt u behandeling via de computer.
Handig als u de deur niet uit kunt of op grotere (reis-)afstand verblijft.

PLUSlogopedie is altijd proactief en vooruitstrevend en komt daarom graag tegemoet aan deze ontwikkelingen.

Locaties

De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Achter de Linden, Schijndelseweg 15d, Sint-Michielsgestel. Hier werken vrijwel alle (para)medici samen. Ook kunnen wij bij u aan huis komen op medische indicatie. Wij zorgen voor logopedie in uw buurt.
 

U kunt ook een mail versturen via het contactformulier.