PLUSlogopedie: (pre)logopedie, coaching

PLUS voor kwaliteit

PLUS voor persoonlijk

PLUS voor kindgerichte aanpak

PLUS voor kennis

PLUS voor resultaat

Bij problemen op het gebied van spraak, taal, stem, adem, eet- en drinkproblemen en het gehoor staan de logopedisten en de spraak-taalpatholoog van PLUSlogopedie graag voor je klaar.

Ook bieden wij presentatie- en communicatietrainingen. Je leert om op een persoonlijke, effectieve en prettige manier te presenteren of voor een groep te spreken. PLUSlogopedie biedt dit op maat aan.

Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen, in de praktijk, op locatie/thuis of zelfs via telelogopedie.

Aanmelden

Meld je aan voor logopedisch onderzoek en behandeling. Bij de aanmelding hoor je van ons wat je op de 1e afspraak mee moet nemen.

Voorafgaand aan een behandeling meld je je eerst aan, bij voorkeur via het aanmeldformulier. Wij nemen dan contact op voor de eerste afspraak: een intakegesprek.

Kom bij twijfel eerst naar ons gratis en vrijblijvend inloopspreekuur. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op woensdag 20 februari van 13.00-13.30u op onze locatie op Wilgenstraat 19 (linkeringang) in Sint-Michielsgestel. Uiteraard kan je ook buiten deze datum met ons een oriƫnterend gesprek plannen.

Vergoeding

Logopedie zit in het basispakket en wordt geheel vergoed door jouw zorgverzekering. De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bij volwassenen verrekent de zorgverzekering het eigen risico. Vraag de logopedist om toelichting.

Telelogopedie


Telelogopedie werkt in principe net zoals traditionele logopedie. Alleen bij telelogopedie krijg je behandeling via de computer.
Handig als je de deur niet uit kunt of op grotere (reis-)afstand verblijft.

PLUSlogopedie is altijd proactief en vooruitstrevend en komt daarom graag tegemoet aan deze ontwikkelingen.

Locaties

De praktijk is gevestigd op drie locaties:

Ook kunnen wij bij je aan huis komen op medische indicatie. Wij zorgen voor logopedie in jouw buurt.
 

Je kunt ook een mail versturen via het contactformulier.