Home  >  Presentatietraining  >  presenteren voor volwassenen

Presentatietraining

Is de manier waarop je je presenteert van invloed op jouw werk? Als we denken aan vertegenwoordigers, zeggen we allemaal direct "ja". Maar zo zijn er nog veel meer beroepen te benoemen waarbij presentatie essentieel is. Denk bijvoorbeeld aan een advocaat, een leerkracht, een telefoniste, een politicus of een directeur. Elk beroep heeft zijn eigen doel.

Wat wil je bereiken in je dagelijkse werk? En heeft jouw presentatie daar invloed op? Op welke manier kan dit invloed hebben?

Bij presentatie kun je denken aan:

De logopedisten van PLUSlogopedie kunnen jou of jouw medewerker helpen om een presentatie zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op jouw beroep, zodat je zekerder bent in je werk, het werk je beter afgaat en de werkprestaties verbeteren.

PLUSlogopedie brengt met jou in kaart wat belangrijke aspecten zijn in jouw werk en wat je precies wilt bereiken. Vervolgens kan er een analyse worden gemaakt van jouw presentatie door middel van video-analyse, observaties en zelfstudie. Hierna wordt er een plan van aanpak opgesteld om de presentatiemogelijkheden nog beter aan te laten sluiten bij het doel van jouw werkzaamheden.

Natuurlijk kunt je ook bij ons terecht met een specifiekere vraag. Denk bijvoorbeeld aan het beter algemeen nederlands spreken in plaats van met een accent.