Home  >  Praktijkinformatie  >  Logopedisch inloopspreekuur

Logopedisch inloopspreekuur

PLUSlogopedie houdt gemiddeld twee keer per maand een gratis logopedisch inloopspreekuur op locatie Medisch Centrum Achter de Linden (2e verdieping!) in Sint-Michielsgestel. Tijdens dit consult kun je zonder afspraak langskomen. In een kort gesprek kan er gekeken worden of wij jou of jouw kind kunnen helpen.

Ook kan de logopedist je adviezen geven gericht op het probleem. Het kan zijn dat eenmalig advies onvoldoende is en logopedische behandeling of uitgebreider onderzoek nodig is. In dit geval zal zij je hierover informatie geven. Als je wilt kan je na een afgesproken periode ter controle op de praktijk langskomen. Elk consult zal indien van toepassing met de arts en de verpleegkundigen worden teruggekoppeld.

De volgende inloopspreekuren tussen 12:35-13:00u. 2019 staan gepland op:

2 oktober

16 oktober

13 november

27 november

11 december

Het spreekuur is bedoeld voor kinderen en hun ouders/verzorgers, die vragen hebben over de spraak en/of taalontwikkeling, stem of over de ontwikkeling van de mondfuncties (zoals het drinken, eten, slikken, enz.). Ook volwassenen die twijfelen of logopedie nut kan hebben bij hun probleem kunnen dit bespreken met één van onze logopedisten.

Het inloopspreekuur is alléén voor kinderen of volwassenen uit de gemeente Sint-Michielsgestel of Gemonde. Uit andere woonplaatsen ben je ook van harte welkom, maar dan wordt het vanzelfsprekend gedeclareerd (wat meestal vergoed wordt). Dit geldt ook als je een second opinion wilt of als jouw kind of jijzelf al bij een andere logopedist wordt behandeld.

Consult op afspraak

Voor uitgebreidere vragen neem contact op met de praktijk per mail of telefoon. Er wordt dan een afspraak gemaakt op de praktijklocatie. Hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden welke meestal vergoed worden door de zorgverzekering.